Verplaatsbare mantelzorgwoning

De mantelzorgwoning Batenburg blinkt uit met een strakke indeling. Een strak vormgegeven exterieur en toch verrassend ruim van binnen. Model Batenburg is een verplaatsbare mantelzorgwoning, dus kan na afloop van de zorgperiode eenvoudig worden verwijderd.

Strak vormgegeven verplaatsbare mantelzorgwoning

Bent u op zoek naar een strak vormgegeven mantelzorgwoning die eenvoudig weer verplaatst kan worden? Dan is model Batenburg de uitstekende keuze voor u! Dankzij ons Veluwsch Vakwerk is ook model Batenburg een duurzame woning met een lange levensduur, welke na afloop van de zorgperiode goed kan worden verplaatst of verkocht.

Het model is uitgevoerd met hardhouten kozijnen, Dumo Wood bekleding en een plat dak. 

Liever een ontwerp naar uw eigen wensen? Wij zijn niet gebonden aan vaste maatvoeringen of afwerkingen. Informeer naar de mogelijkheden! 

 

Kies het afwerkingsniveau van uw verplaatsbare mantelzorgwoning
Keurhorst kan uw mantelzorgwoning opleveren in twee afwerkingsniveau’s. U hebt hierbij de keuze om zelf de afwerking voor uw rekening te nemen, maar u kunt dit ook helemaal aan ons overlaten. 

Compleet
Het gebouw wordt compleet geleverd inclusief installatie en het elektra. De afwerking, zoals behangen, vloerbedekking en eventuele schilderwerken worden door u in eigen beheer uitgevoerd.

Instapklaar
Bij de door ons geselecteerde leveranciers kiest u het behang, vloerbedekking, gordijnen etc. Na oplevering is de woning woonklaar en kunnen de meubel er meteen geplaatst worden.

Specificaties

Oppervlakte 56 m2
L x B 15,20 x 3,70 meter
Afwerking Dumo Wood wandbekleding

Informatie aanvragen

Brochure aanvragen

Boordevol inspiratie!

Direct aanvragen
brochure

Showroom bezoeken

Wij zien uit naar uw komst!

Afspraak maken