Vaste mantelzorgwoning

Met model Doornenburg kiest u voor een comfortabele mantelzorgwoning die van alle gemakken is voorzien. Naast een verrassend ruimte indeling is deze houten mantelzorgwoning ook voorzien van een prachtige overkapping, waardoor het ook buiten heerlijk vertoeven is.

Comfortabel binnen én buiten verblijven

De houtenmantelzorgwoning Doornenburg kent van binnen een efficiënte indeling van de ruimtes. Hierdoor ontstaat een ruime slaapkamer met ruimte voor eventuele zorghulpmiddelen, een praktische woon-/eetkamer, toegankelijke doucheruimte en separaat toilet. En vergeet u de praktische hobby-/kantoorruimte niet! Door de openslaande deuren loopt u vanuit de woonkamer gemakkelijk naar het terras, waar u dankzij de overkapping ook op zonnige dagen toch comfortabel in de schaduw kunt zitten.

 

Kies het afwerkingsniveau van uw woning
Keurhorst kan uw mantelzorgwoning opleveren in drie afwerkingsniveau’s. U hebt hierbij de keuze om zelf de afwerking voor uw rekening te nemen, maar u kunt dit ook helemaal aan ons overlaten. 

Casco
Het exterieur van de woning wordt door Keurhorst gerealiseerd. U draagt zelf zorg voor de volledige binnenzijde van de woning. 

Compleet
De binnenwanden worden geplaatst en ook de installaties worden door ons uitgevoerd. De afwerking is aan u zelf. 

Instapklaar
Bij de door ons geselecteerde leveranciers kiest u de keuken, badkamer en afwerking. Na oplevering is de woning woonklaar. 

Specificaties

L x B 13,5 x 7 m
Materiaal Douglas
Oppervlakte 70 m2

Informatie aanvragen

Brochure aanvragen

Boordevol inspiratie!

Direct aanvragen
brochure

Showroom bezoeken

Wij zien uit naar uw komst!

Afspraak maken