Mantelzorgwoning Doorwerth

Met model Doorwerth kiest u voor een compacte, charmant uitziende mantelzorgwoning. Door het relatief lage dak en het het rustige kleurenspel gaat de mantelzorgwoning goed op in de omgeving. De ramen met roedes geven het geheel een landelijke uitstraling.

Compacte houten mantelzorgwoning

Indien uw voorkeur uitgaat naar een compacte woning met een efficiënte indeling, dan is model Doorwerth een goed passende keuze. De ruimtes praktisch ingedeeld en eenvoudig toegankelijk, ook als u als bewoner slecht ter been bent. Uiteraard geldt dit ook voor de badkamer, die wordt uitgerust met kwalitatief sanitair en (indien gewenst) de nodige zorghulpmiddelen. De subtiele overkapping aan de voorzijde van de woning geeft het geheel een charmante uitstraling.

 

Kies het afwerkingsniveau van uw woning
Keurhorst kan uw mantelzorgwoning opleveren in drie afwerkingsniveau’s. U hebt hierbij de keuze om zelf de afwerking voor uw rekening te nemen, maar u kunt dit ook helemaal aan ons overlaten. 

Casco
Het exterieur van de woning wordt door Keurhorst gerealiseerd. U draagt zelf zorg voor de volledige binnenzijde van de woning. 

Compleet
De binnenwanden worden geplaatst en ook de installaties worden door ons uitgevoerd. De afwerking is aan u zelf. 

Instapklaar
Bij de door ons geselecteerde leveranciers kiest u de keuken, badkamer en afwerking. Na oplevering is de woning woonklaar. 

Specificaties

L x B 11 x 7 m
Materiaal Douglas
Oppervlakte 57 m2

Informatie aanvragen

Brochure aanvragen

Boordevol inspiratie!

Direct aanvragen
brochure

Showroom bezoeken

Wij zien uit naar uw komst!

Afspraak maken