Verplaatsbare mantelzorgwoning

Mantelzorgwoning model Dussen is een no-nonsense mantelzorgwoning. Dankzij het naturelkleurige Douglas-hout past de mantelzorgwoning in veel verschillende landschapsstijlen. Model Dussen is een verplaatsbare mantelzorgwoning, dus kan na afloop van de zorgperiode eenvoudig worden verwijderd.

Karakteristieke houten mantelzorgwoning

Mantelzorgwoning Dussen is een allemansvriend. Dankzij het naturelkleurige houtafwerking kan de woning in veel verschillende landschapsstijlen worden geplaatst. De woning is compact van opzet, maar dankzij de slimme indeling zijn de leefruimtes zeer comfortabel. Dankzij de vele ramen en openslaande deuren is er een heerlijke daglicht-inval in de woning. Het model is voorzien van een lessenaarsdak. Let ook op de mooie roedeverdelingen in de ramen. Binnen de 48 vierkante meter is er ruimte gemaakt voor een aparte wasruimte. 

Liever een ontwerp naar uw eigen wensen? Wij zijn niet gebonden aan vaste maatvoeringen of afwerkingen. Informeer naar de mogelijkheden! 

 

Kies het afwerkingsniveau van uw verplaatsbare mantelzorgwoning
Keurhorst kan uw mantelzorgwoning opleveren in twee afwerkingsniveau’s. U hebt hierbij de keuze om zelf de afwerking voor uw rekening te nemen, maar u kunt dit ook helemaal aan ons overlaten. 

Compleet
Het gebouw wordt compleet geleverd inclusief installatie en het elektra. De afwerking, zoals behangen, vloerbedekking en eventuele schilderwerken worden door u in eigen beheer uitgevoerd.

Instapklaar
Bij de door ons geselecteerde leveranciers kiest u het behang, vloerbedekking, gordijnen etc. Na oplevering is de woning woonklaar en kunnen de meubel er meteen geplaatst worden.

Specificaties

Oppervlakte 48 m2
L x B 13 x 3,70 meter

Informatie aanvragen

Brochure aanvragen

Boordevol inspiratie!

Direct aanvragen
brochure

Showroom bezoeken

Wij zien uit naar uw komst!

Afspraak maken