Vaste mantelzorgwoning

Zoekt u een mantelzorgwoning die op een rustige en subtiele manier opgaat in de omgeving? Dan adviseren wij u model Duurstede. Deze houten mantelzorgwoning wordt uitgevoerd in blank douglashout en voorzien van zwarte dakpannen, waardoor de woning dankzij de rustige uitstraling uitstekend in velerlei omgevingen past.

Compacte houten mantelzorgwoning

De mantelzorgwoning Duurstede is dankzij het doordachte ontwerp compact van opzet, maar biedt u binnen toch volop ruimte. Zo zijn slaapkamer, badkamer en een extra opbergruimte of hobbykamer in de korte vleugel van de woning gerealiseerd, waardoor de woonkamer met keukenblok extra ruim zijn opgezet. De twee dubbele openslaande deuren bieden een prettig uitzicht en zorgen voor veel daglicht in de mantelzorgwoning.

 

Kies het afwerkingsniveau van uw woning
Keurhorst kan uw mantelzorgwoning opleveren in drie afwerkingsniveau’s. U hebt hierbij de keuze om zelf de afwerking voor uw rekening te nemen, maar u kunt dit ook helemaal aan ons overlaten. 

Casco
Het exterieur van de woning wordt door Keurhorst gerealiseerd. U draagt zelf zorg voor de volledige binnenzijde van de woning. 

Compleet
De binnenwanden worden geplaatst en ook de installaties worden door ons uitgevoerd. De afwerking is aan u zelf. 

Instapklaar
Bij de door ons geselecteerde leveranciers kiest u de keuken, badkamer en afwerking. Na oplevering is de woning woonklaar. 

Specificaties

L x B 9 x 9 m
Materiaal Douglas
Oppervlakte 72m2

Informatie aanvragen

Brochure aanvragen

Boordevol inspiratie!

Direct aanvragen
brochure

Showroom bezoeken

Wij zien uit naar uw komst!

Afspraak maken