Vaste mantelzorgwoning

De houten mantelzorgwoning Heemstede biedt een eigentijdse aanblik. Dankzij doorlopende kap wordt aan de voorzijde van de woning een mooie overkapping gecreƫerd. De hoge ramen in de woonkamer zorgen voor een vrij uitzicht en veel daglicht in de woning.

Comfortabel wonen in tijdloze mantelzorgwoning

De ruim opgezette mantelzorgwoning Heemstede biedt volop leefruimte. Een zeer ruime woon-/eetkamer, gemakkelij toegankelijke badkamer en twee mooie slaapkamers illustreren dit. Dankzij de doorlopende kap wordt een mooie overkapping gerealiseerd aan de voorzijde van de woning geraliseerd, waar het ook op warme dagen prettig toeven is. 

 

Kies het afwerkingsniveau van uw woning
Keurhorst kan uw mantelzorgwoning opleveren in drie afwerkingsniveau’s. U hebt hierbij de keuze om zelf de afwerking voor uw rekening te nemen, maar u kunt dit ook helemaal aan ons overlaten. 

Casco
Het exterieur van de woning wordt door Keurhorst gerealiseerd. U draagt zelf zorg voor de volledige binnenzijde van de woning. 

Compleet
De binnenwanden worden geplaatst en ook de installaties worden door ons uitgevoerd. De afwerking is aan u zelf. 

Instapklaar
Bij de door ons geselecteerde leveranciers kiest u de keuken, badkamer en afwerking. Na oplevering is de woning woonklaar. 

Specificaties

L x B 15 x 7,5 m
Materiaal Douglas
Oppervlakte 75 m2

Informatie aanvragen

Brochure aanvragen

Boordevol inspiratie!

Direct aanvragen
brochure

Showroom bezoeken

Wij zien uit naar uw komst!

Afspraak maken