Verplaatsbare mantelzorgwoning

Op zoek naar een verplaatsbare mantelzorgwoning met optimaal comfort? Maak kennis met model Heeswijk! Dankzij de slimme indeling wordt de beschikbare ruimte optimaal benut. Model Heeswijk is een verplaatsbare mantelzorgwoning, dus kan na afloop van de zorgperiode eenvoudig worden verwijderd.

Compacte verplaatsbare mantelzorgwoning

De houten verplaatsbare mantelzorgwoning Heeswijk is de ideale keuze als u voor optimaal ruimtegebruik gaat. Hierdoor is model Heeswijk compact van formaat en profiteert de bewoner wel optimaal van de beschikbare ruimte. Naast een ruime slaapkamer bevindt zich ook een fijne opslag-/hobbyruimte in de mantelzorgwoning. 

Liever een ontwerp naar uw eigen wensen? Wij zijn niet gebonden aan vaste maatvoeringen of afwerkingen. Informeer naar de mogelijkheden! 

 

Kies het afwerkingsniveau van uw verplaatsbare mantelzorgwoning
Keurhorst kan uw mantelzorgwoning opleveren in twee afwerkingsniveau’s. U hebt hierbij de keuze om zelf de afwerking voor uw rekening te nemen, maar u kunt dit ook helemaal aan ons overlaten. 

Compleet
Het gebouw wordt compleet geleverd inclusief installatie en het elektra. De afwerking, zoals behangen, vloerbedekking en eventuele schilderwerken worden door u in eigen beheer uitgevoerd.

Instapklaar
Bij de door ons geselecteerde leveranciers kiest u het behang, vloerbedekking, gordijnen etc. Na oplevering is de woning woonklaar en kunnen de meubel er meteen geplaatst worden.

Specificaties

Oppervlakte 80 m2
L x B 12,05 x 5,65 + 2,30 x 4,40 meter
Afwerking Ayous en Dumo Wood buitenbekleding

Informatie aanvragen

Brochure aanvragen

Boordevol inspiratie!

Direct aanvragen
brochure

Showroom bezoeken

Wij zien uit naar uw komst!

Afspraak maken