Vaste mantelzorgwoning

Een bijzonder strakke woning met een tijdloos karakter, dat is de kernachtige omschrijving van deze houten mantelzorgwoning. Dankzij het zwarte kleurgebruik, wat zowel in de wanden, kozijnen als de dakpannen terugkeert, heeft model Ruurlo een stijlvolle uitstraling en vormt de mantelzorgwoning een aanwinst voor zijn omgeving.

Stijlvolle mantelzorgwoning met klasse

De mantelzorgwoning Ruurlo is zowel van binnen als van buiten van topklasse. Het strakke ontwerp zorgt voor een stijlvolle uitstraling van buiten, maar levert ook een efficiënte indeling van de ruimtes binnen op. De ruim opgezette woonkamer is voorzien van een volledig glazen pui, waardoor een prachtig uitzicht wordt gecreëerd. De goede isolatie van dak en wand zorgt voor een zo gunstig mogelijk energieverbruik en een aangenaam binnenklimaat.

 

Kies het afwerkingsniveau van uw woning
Keurhorst kan uw mantelzorgwoning opleveren in drie afwerkingsniveau’s. U hebt hierbij de keuze om zelf de afwerking voor uw rekening te nemen, maar u kunt dit ook helemaal aan ons overlaten. 

Casco
Het exterieur van de woning wordt door Keurhorst gerealiseerd. U draagt zelf zorg voor de volledige binnenzijde van de woning. 

Compleet
De binnenwanden worden geplaatst en ook de installaties worden door ons uitgevoerd. De afwerking is aan u zelf. 

Instapklaar
Bij de door ons geselecteerde leveranciers kiest u de keuken, badkamer en afwerking. Na oplevering is de woning woonklaar. 

 

Specificaties

L x B 16 x 5 m
Materiaal Douglas
Oppervlakte 80 m2

Informatie aanvragen

Brochure aanvragen

Boordevol inspiratie!

Direct aanvragen
brochure

Showroom bezoeken

Wij zien uit naar uw komst!

Afspraak maken