Verplaatsbare mantelzorgwoning

Verplaatsbare mantelzorgwoning Schaffelaar heeft een authentieke uitstraling door de vakwerk-details van Keurhorst. Uitgevoerd in zwartgebeitst Douglas-hout is Schaffelaar, naast een uiterst comfortabele woning, een aanwinst voor de omgeving.

Authentieke verplaatsbare mantelzorgwoning

De mantelzorgwoning Schaffelaar biedt u veel wooncomfort! De woning is ruim opgezet. Mantelzorgwoning Schaffelaar beschikt over een ruime woonkamer met veel lichtinval, efficiënte badkamer en separaat toilet. En wat denkt u van de veranda? Ook tijdens zonnige dagen kunt u heerlijk genieten van de buitenlucht, maar bent u toch beschermd tegen overmatige zon. Mantelzorgwoning Schaffelaar is de perfecte keuze als u op zoek bent naar optimaal woonplezier.

Dankzij de aangebouwde veranda heeft deze mantelzorgwoning van zo'n 60 vierkante meter een luxe uitstraling. De borstwering met steenstrips draagt hieraan bij. 

Liever een ontwerp naar uw eigen wensen? Wij zijn niet gebonden aan vaste maatvoeringen of afwerkingen. Informeer naar de mogelijkheden! 

 

Kies het afwerkingsniveau van uw verplaatsbare mantelzorgwoning
Keurhorst kan uw mantelzorgwoning opleveren in twee afwerkingsniveau’s. U hebt hierbij de keuze om zelf de afwerking voor uw rekening te nemen, maar u kunt dit ook helemaal aan ons overlaten. 

Compleet
Het gebouw wordt compleet geleverd inclusief installatie en het elektra. De afwerking, zoals behangen, vloerbedekking en eventuele schilderwerken worden door u in eigen beheer uitgevoerd.

Instapklaar
Bij de door ons geselecteerde leveranciers kiest u het behang, vloerbedekking, gordijnen etc. Na oplevering is de woning woonklaar en kunnen de meubel er meteen geplaatst worden.

Specificaties

Oppervlakte 60 m2 (48 m2 leefruimte en 12 m2 veranda)
L x B 16,20 x 3,70 meter

Informatie aanvragen

Brochure aanvragen

Boordevol inspiratie!

Direct aanvragen
brochure

Showroom bezoeken

Wij zien uit naar uw komst!

Afspraak maken