Vaste mantelzorgwoning

Uw mantelzorgwoning naadloos in een landelijke omgeving laten inpassen? Model Zuylen is hiervoor een uitstekende keuze. Het ontwerp is gebaseerd op een traditioneel houten zadeldak-schuur, waardoor het geheel op het eerste gezicht niet eens doet denken aan een gangbare mantelzorgwoning. Mantelzorgwoning Zuylen is hierdoor juist een prachtige toevoeging aan uw tuin of erf.

Passende mantelzorgwoning voor iedere zorgvraag

De houten mantelzorgwoning Zuylen kent een efficiënte indeling, goed passend bij iedere zorgbehoefte. Zo is de slaapkamer erg ruim opgezet. Dit is comfortabel wanneer de bewoners nog goed ter been zijn, maar ook efficient indien er door een stijgende zorgvraag meer ruimte dient te zijn voor hulpmiddelen. De woonkamer is voorzien van verschillende ramen, waardoor er een prettige lichtinval ontstaat. De ramen zijn uitgevoerd met roeden, wat zowel binnen als buiten de woning extra sfeer geeft.

 

Kies het afwerkingsniveau van uw woning
Keurhorst kan uw mantelzorgwoning opleveren in drie afwerkingsniveau’s. U hebt hierbij de keuze om zelf de afwerking voor uw rekening te nemen, maar u kunt dit ook helemaal aan ons overlaten. 

Casco
Het exterieur van de woning wordt door Keurhorst gerealiseerd. U draagt zelf zorg voor de volledige binnenzijde van de woning. 

Compleet
De binnenwanden worden geplaatst en ook de installaties worden door ons uitgevoerd. De afwerking is aan u zelf. 

Instapklaar
Bij de door ons geselecteerde leveranciers kiest u de keuken, badkamer en afwerking. Na oplevering is de woning woonklaar. 

Specificaties

L x B 13 x 6 m
Materiaal Douglas
Oppervlakte 72 m2

Informatie aanvragen

Brochure aanvragen

Boordevol inspiratie!

Direct aanvragen
brochure

Showroom bezoeken

Wij zien uit naar uw komst!

Afspraak maken