Over ons

Welkom bij Keurhorst Mantelzorgwoningen, onderdeel van Keurhorst Houtbouw. In onze werkplaats in Barneveld vervaardigen we op een deskundige wijze complete mantelzorgwoningen.

Op een flexibele en gedreven wijze maken we mantelzorgwoningen die volledig zijn toegespitst op uw wensen en behoeften. Veel hangt immers af van uw persoonlijke situatie en eventuele speciale wensen van de zorgontvanger. Onze mantelzorgwoningen zijn volledig naar eigen wens in te richten en bieden compleet wooncomfort.

Persoonlijke aanpak

Keurhorst Mantelzorgwoningen kiest voor een persoonlijke aanpak. Van stap tot stap werken we naar het eindresultaat. En afspraak is afspraak; volgens de vooraf bepaalde planning wordt de mantelzorgwoning gerealiseerd.

Keurhorst Mantelzorgwoningen kiest voor een persoonlijke aanpak. En dat begint in onze showroom!

Plan een afspraak

Maatwerk in uw gewenste stijl

Het bouwen van een mantelzorgwoning is maatwerk. Wij maken daarom voor elk project een onderscheidend ontwerp in uw gewenste stijl. Onze woningen passen dan ook altijd goed in uw omgeving. Het maatwerk zorgt er ook voor dat er meer mogelijk is dan u misschien denkt.

Aan de hand van uw wensen maken wij een gedetailleerde tekening van uw mantelzorgwoning. Ook inventariseren wij de omstandigheden op uw terrein, en adviseren u over alle aspecten die betrekking hebben op de bouw. 

Over ons

1 deskundig aanspreekpunt

Van ontwerp tot oplevering

Bij Keurhorst Mantelzorgwoningen hebben we inmiddels een schat aan ervaring opgedaan als het gaat om het realiseren van mantelzorgwoningen. Onze deskundigheid maakt dat we u volledig ontzorgen, van eerste gesprek tot de definitieve oplevering staan we voor u klaar.

Van vergunning tot installatiewerk

Lees meer

Veluwsch vakwerk

Lees meer
Het bouwen van een mantelzorgwoning is in iedere situatie uniek. Daarom maken we voor ieder project een onderscheidend ontwerp.

Reinder Schouten

Informatie aanvragen

Brochure aanvragen

Boordevol inspiratie!

Direct aanvragen
brochure

Showroom bezoeken

Wij zien uit naar uw komst!

Afspraak maken