Welkom in onze showroom

We inspireren u graag. Met materialen, voorbeeldprojecten en diverse opstellingen. Graag verwelkomen we u in onze showroom in Barneveld. Alles wat we doen is maatwerk. Wat ons betreft begint het proces altijd met luisteren. Naar uw wensen en ideeën, pas dan beginnen wij met schetsen. Juist daarom is onze showroom de ideale plek om u te ontmoeten. In de showroom vertellen we u alles over de mogelijkheden en kunt u diverse materialen ontdekken. We hopen binnen afzienbare tijd ook modelwoningen aan onze showroom toe te voegen.

Onze showroom bevindt zich op de eerste verdieping en is alleen via de trap te bereiken. Mocht dit een belemmering zijn voor uw bezoek, dan komen wij uiteraard graag bij u langs om de mogelijkheden te bepreken.

Keurhorst Mantelzorgwoningen kiest voor een persoonlijke aanpak. En dat begint in onze showroom!

Afspraak maken
Uw ideeën en wensen zijn onze inspiratiebron. Samen werken we naar het perfecte ontwerp.

Reinder Schouten

Een mix van ervaring en vernieuwing

Inmiddels kunnen we terugkijken op een scala aan gerealiseerde projecten. Alleen dat al is een bron van inspiratie. Uw ideeën en wensen smelten in onze showroom vaak samen met hetgeen we al gemaakt hebben. Tenminste, in zekere mate, want we blijven steeds weer streven naar het perfecte ontwerp voor u als klant.

Vanuit Keurhorst mantelzorgwoningen streven we altijd naar authenticiteit. Uw project is uniek. Zo luisteren we bij Keurhorst mantelzorgwoningen met aandacht naar uw wensen en behoeften. Ons streven is dat u als klant het ultieme woongenot ervaart, zo verzorgen wij u een plezierige woning in hoogwaardige kwaliteit.

Informatie aanvragen

Brochure aanvragen

Boordevol inspiratie!

Direct aanvragen
brochure

Showroom bezoeken

Wij zien uit naar uw komst!

Afspraak maken