Veelgestelde vragen

Algemeen

 • Is de showroom rolstoelvriendelijk?

  Onze showroom bevindt zich op de eerste verdieping en is alleen via de trap te bereiken. Mocht dit een belemmering zijn voor uw bezoek, dan komen wij uiteraard graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

 • Waar denken jullie aan bij wooncomfort?

  In het ontwerpen van een mantelzorgwoning speelt de praktische indeling van de beschikbare ruimte een belangrijke rol. Daarom ontwerpen we veelal van binnenuit en brengen we uw persoonlijke wensen en eventueel specifieke wensen voor de zorgverlening duidelijk in kaart. Buitengewoon wooncomfort voor de bewoners, daar doen we het voor.

 • Is het bouwen van een mantelzorgwoning vergunningsvrij?

  Onder bepaalde voorwaarden mag u vergunningsvrij een (verplaatsbare) mantelzorg- woning op uw perceel plaatsen. De regels en eisen variƫren enigszins per gemeente. Indien gewenst informeren wij, na ontvangst van uw aanvraag, welke regels en eisen uw gemeente stelt bij het vergunningsvrij plaatsen van een mantelzorgwoning.

Werkwijze

 • Hoe gaat het bestelproces?

  Bezoek onze showroom, dan bespreken wij uw wensen onder het genot van een lekker bakje koffie. Zodra wij uw wensen hebben door besproken ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte met daarbij een schets of een tekening. Hier ziet u hoe uw toekomstige mantelzorgwoning eruit komt te zien. Dan wordt u opgebeld voor een afspraak om in te meten en de eerste voorbereidingen te treffen. Ieder project begint met een goede basis, op de eerste dag wordt de fundering gestort. Met het plaatsen van de woning zijn de eerste voorbereidingen al getroffen in onze werkplaats zodat wij het zo snel mogelijk kunnen plaatsen. Stap voor stap is het eindresultaat in zicht. Zodra de laatste puntjes op de i zijn gezet, komt de opleving in zicht. Loopt u een rondje mee door de woning?

 • Wat drijft jullie?

  Onze passie voor hout. Van de tekenaar die het ontwerp maakt tot de montagemedewerker die het gebouw overeind zet. We houden van mooie dingen maken met hout. Iedere dag opnieuw.