Veluwsch Vakwerk

Degelijke mantelzorgwoningen van hoogwaardige kwaliteit, écht Veluwsch Vakwerk

 

Je zou het haast een keurmerk kunnen noemen: Echt Veluwsch Vakwerk. Wat ons betreft het Keurhorst Keurmerk. We bewijzen daarmee graag ons vakmanschap. Keurhorst Mantelzorgwoningen kenmerkt zich door kwalitatief hoogwaardig maatwerk. Dat vertalen we in de allerbeste materialen, die met zorg vervaardigd worden door onze vakmannen. Echt Veluwsch Vakwerk spreekt zowel ons werk als ons persoonlijk aan. Dat begint al bij de eerste kennismaking. Tot een oplevering die in de puntjes is geregeld. Een keurmerk waar wij graag achter staan.

Keurhorst Houtbouw levert Veluwsch vakwerk. Dat kenmerk staat voor ambachtelijk en ongeëvenaard vakmanschap, waarbij onze persoonlijke service net zo belangrijk is het bouwwerk. Dat ziet u terug tot in de kleinste details, van de afwerking tot de slimme oplossingen om de ruimte in de mantelzorgwoning maximaal te optimaliseren.

Ons kenmerk is dat wij onze klanten zo veel mogelijk zelf laten bepalen wat de uitstraling en de vorm van hun mantelzorgwoning moet worden. Maar nét die extra authentieke details en elegantie, dát noemen we de Keurhorst-stijl in ons Veluwsch vakwerk!” 

Informatie aanvragen

Brochure aanvragen

Boordevol inspiratie!

Direct aanvragen
brochure

Showroom bezoeken

Wij zien uit naar uw komst!

Afspraak maken