Hoe realiseren we uw mantelzorgwoning?

Dankzij de jarenlange ervaring in het bouwen van mantelzorgwoningen van hoogwaardige kwaliteit denken wij praktisch met u mee. De gepassioneerde bouwers van Keurhorst Mantelzorgwoningen bouwen volgens een degelijke bouwwijze; wij noemen dat Veluwsch vakwerk. De mantelzorgwoningen worden geheel naar eigen wens afgewerkt met dakpannen, windveren, zinken goten en regenpijpen.

Overleg
Overleg

Overleg

We beginnen altijd bij uw wensen en (zorg)behoeften

Tijdens een eerste kennismaking bespreken wij uw wensen en eisen. De omstandigheden rond de ontvanger van de zorg staan daarbij natuurlijk op de eerste plaats, maar wij kijken ook goed naar uw praktische situatie.

Tijd voor een schets en een passende offerte!

Op basis van ons gesprek gaan we aan de slag. We werken een schets uit en vervolgens stellen wij een offerte op voor de mantelzorgwoning die geheel voldoet aan uw wensen.

Ontwerp

Ontwerp

Ontwerp
Realisatie
Realisatie

Realisatie

Bent u eruit? Dan gaan wij aan het werk!

Nadat de schets en offerte akkoord zijn bevonden ontvangt u een heldere planning. In de werkplaats bereiden we alle onderdelen van uw mantelzorgwoning voor en binnen enkele dagen wordt de woning op locatie verwezenlijkt. Na een definitieve oplevering gaan wij met een tevreden gevoel naar huis. Daar doen we het voor!

Kenmerkend Keurhorst

1 deskundig aanspreekpunt

Van ontwerp tot oplevering

Bij Keurhorst Mantelzorgwoningen hebben we inmiddels een schat aan ervaring opgedaan als het gaat om het realiseren van mantelzorgwoningen. Onze deskundigheid maakt dat we u volledig ontzorgen, van eerste gesprek tot de definitieve oplevering staan we voor u klaar.

Een grote variatie in projecten

Meer lezen

Veluwsch vakwerk

Meer lezen
Het bouwen van een mantelzorgwoning is in iedere situatie uniek. Daarom maken we voor ieder project een onderscheidend ontwerp.

Marc Keurhorst

Informatie aanvragen

Brochure aanvragen

Boordevol inspiratie!

Direct aanvragen
brochure

Showroom bezoeken

Wij zien uit naar uw komst!

Afspraak maken